Η εταιρεία VERBANO αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους κατασκευαστές πορσελάνης στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1953 από μετανάστες της περιοχής Lake Maggiore της Βόρειας Ιταλίας, οι οποίοι μετέφεραν την τεχνογνωσία κατασκευής πορσελάνης στην Αργεντινή.

Σήμερα τα προϊόντα της VERBANO αποτελούν πρώτη επιλογή στον χώρο της ποιοτικής πορσελάνης για οικιακή ή επαγγελματική χρήση. To 1995, η μητρική εταιρεία VERBANO ενσωματώθηκε στο Group FAIART υιοθετώντας ταυτόχρονα και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κατασκευή ειδών Πορσελάνης. Σήμερα, οι πορσελάνες της VERBANO είναι οι μοναδικές στον κόσμο οι οποίες προσφέρουν απόλυτη διασφάλιση αντοχής κι εγγύηση χρήσης σε πλυντήρια πιάτων, λόγω του ειδικού ψησίματος της επίστρωσης (enamel) στους 1250 oC.

Ταυτόχρονα τα προϊόντα της VERBANO είναι κατάλληλα για χρήση σε επαγγελματικούς και οικιακούς φούρνους, σε φούρνους μικροκυμάτων καθώς και για αποθήκευση τροφών σε βαθιά κατάψυξη, μιας και τα τμήματα παραγωγής είναι εξοπλισμένα με μονάδες Ισοστατικής πίεσης και αυτόματης επίστρωσης υαλώματος.

Τα προϊόντα VERBANO, εκτός από τεράστια ποικιλία σε σχέδια και σε είδη, έχουν απαράμιλλη ποιότητα ομοιογένειας διαστάσεων και επίστρωσης υαλώματος και αποτελούν τμήμα της παράδοσης της ποιοτικότερης πορσελάνης στην λατινική και την Βόρειο Αμερική.
Verbano Logo150x84