Η εταιρεία KAPRO SA είναι ένας διεθνούς φήμης παραγωγός στον τομέα των εργαλείων και των οργάνων μέτρησης και χάραξης. Όλα της τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από εργονομία και χρηστικότητα ενώ το σύνολο του καταλόγου καταμετρά περισσότερες από 85 ευρεσιτεχνίες οι οποίες διασφαλίζουν την παγκόσμια φήμη της εταιρείας ως ηγέτη στην κατασκευή των συγκεκριμένων προϊόντων.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η KAPRO SA δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα ποιότητας και προσφέρει τις υπηρεσίες της στην παγκόσμια αγορά με γνώμονα την χρήση τεχνολογίας αιχμής για την σταθερότητα της παραγωγής. Ο όμιλος της KAPRO αποτελείται από την μητρική εταιρεία η οποία εδρεύει στην περιοχή του Kadarim στο Ισραήλ, ενώ οι θυγατρικές μονάδες παραγωγής και διανομής των προϊόντων της εδρεύουν στην Κίνα και στις ΗΠΑ.

 Με αμέριστη εταιρική ευθύνη απέναντι στον τελικό χρήστη καθώς και στο περιβάλλον η εταιρεία η KAPRO SA κατασκευάζει τα προϊόντα της σε μονάδες παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας και διασφαλίζει την σταθερότητα της παραγωγικής διαδικασίας με τις οδηγίες διεθνών οργανισμών βάσει των πιστοποιητικών ISO 9001, ISO 14001 και SA8000.