Η CELLFAST είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς σωλήνων ποτίσματος και τεχνικών σωλήνων στην Ευρώπη. Κατέχοντας μια ισχυρή θέση στην Πολωνική αγορά αποτελεί έναν σημαντικότατο εξαγωγέα σε πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Με βάση την 20ετή εμπειρία της στην κατασκευή σωλήνων, εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, η CELLFAST δημιουργεί προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και εγγυάται την ποιότητα τους με πιστοποιητικά διεθνών οργανισμών προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της. Η ιστορία της CELLFAST ξεκινά το 1990 στην πόλη του Krosno όπου ξεκίνησε σαν μια μικρή μονάδα παραγωγής σωλήνων ποτίσματος οικιακής χρήσης.
Χάρη στην αφοσίωση της στην παραγωγική διαδικασία αλλά και στην συνέπεια της στην ποιοτική παραγωγή προϊόντων κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της Ευρώπης.
Το 2001 οι ανάγκες για αυξημένη παραγωγή οδήγησαν την εταιρεία στην δημιουργία μιας νέας υπερσύγχρονης μονάδας στην περιοχή της Stalowa Wola. Οι νέες παραγωγικές δυνατότητες επέτρεψαν στην εταιρεία να στραφεί με μεγαλύτερη προσήλωση στην εξαγωγική διαδικασία και έναν χρόνο μετά, το 2002, ξεκίνησε την παραγωγή σειράς εξαρτημάτων ποτίσματος για οικιακή κι επαγγελματική χρήση.
Cellfast Logo1

Cellfast Website

Cellfast Catalogue